• OFICINES DE DORNA SPORTS - SALA POLIVALENT I SALES REMOTES

  Sant Just Desvern

 • 2018-2019

 • PROMOTORDorna Sports
  AUTORSJordi Carreras i Roser Ollé
  CONSTRUCTORAGRUP DOLMEN, EdiQuin
 • COL:LABORADORS

  Acondicionament acústic: Alfa Acústica

  Senyalística: Think

  Imatges virtuals: Colana

  Fotografies: Guifré de Peray

 • Invertir en la reforma i actualització dels espais millora en gran mesura les condicions laborals dels treballadors, afavorint la seva creativitat i augmentant el seu rendiment i la seva implicació amb l’empresa.

  L’abast de l’encàrrec per a DORNA SPORTS, organitzadors del mundial de motociclisme, va ser el disseny de la nova sala polivalent i les sales de realització remotes.
 • La nova sala polivalent està equipada amb una grada retràctil per a permetre el seu ús tant per a conferències i formacions, com per a reunions i presentacions. El fals sostre és l’element que dota de caràcter i personalitat a la sala. Aquest gira seguint una corba fins a fondre’s amb la grada. Per al seu disseny, s’han seguit les indicacions i recomenacions de l’estudi de condicionament acústic.

  Les noves sales de realització remotes inclouen accés, zona de visites, plató de televisió, tres sales de realització i 7 sales de control o locutoris. S’ha posat una cura especial en l’aïllament i el condicionament acústic. També en el disseny de la climatització i ventilació i del pas de tot el cablejat i la seva connexió a terra. L’encàrrec inclou el projecte d’il·luminació, el projecte de mobiliari i la senyalística.


 • El treball de senyalística facilita l’accés i el desplaçament per les instal·lacions alhora que dona una imatge unitària al conjunt. Conjuntament amb el condicionament acústic, la il·luminació i l’elecció del mobiliari, es crea l’ambient adequat que convida al silenci i a la concentració.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto