• CANCELL D'ENTRADA D'ESGLÉSIA PARROQUIAL DE SANT ANDREU APÒSTOL

    La Selva del Camp (Tarragona)

  • 2019
  • Projecte d’interiorisme
  • PROMOTOREsglésia Parroquial de Sant Andreu Apòstol
    SUPERFÍCIE25 m2
    PRESSUPOST (PEC)
    AUTORSRoser Ollé
  • COL·LABORADORS

    Imatges virtuals: Colana

  • DESCRIPCIÓ DE L'OBRA

    Modificació de fusteries interiors del cancell d'entrada i muntatge d'un sistema d'automatització d'una encesa de llums per a la il·luminació de l'altar de l'Església Parroquial de Sant Andreu Apòstol de La Selva del Camp. 

    Amb aquests treballs es pretén, per una banda, dignificar l'accés a l'església unificant criteris d'actuació per a futures intervencions i, per altra banda, permetre la visió de l'interior de l'església des del cancell.

    Les actuacions a realitzar són les següents:

    S'enretiraran els 8 plafons de fusta centrals de la porta principal del cancell i se substituiran per vidres laminats. Els plafons enretirats s'adapataran com a porticons interiors. S'intal·larà un sistema d'automatització d'una encesa de llums per a la il·luminació d'un projector led per a la il·luminació de l'església i dos projectors led per a la il·luminació de l'altar. Es col·locaran dos panells informatius amb el comptador de temps electrònic integrat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto